ConsulentPartnerConsulentPartner

NKF-Norsk Kommunalteknisk Forening og ConsulentPartner i samarbeid om renholdsbransjen innen offentig sektor.

NKF ønsker å bidra til ytterligere effektivisering og innovasjon i renholdsfaget – og gjør det i samarbeid med ConsulentPartner.

Renholdsfaget er en naturlig del av verdikjeden innenfor byggfagene, og daglig forvaltning og drift, og vedlikehold av overflater har stor betydning for bygningenes økonomi, estetikk, inneklima og hygieniske standard. Riktig renhold skaper godt inneklima, og økt trivsel på arbeidsplassen.
De siste 20 årene, med økte helseplager relatert til inneklima, fremhever betydningen av renholderens kompetanse og verdi for samfunnet. Utviklingen har resultert i nye arbeidsmetoder, og utvikling av nytt utstyr/maskiner har skapt et økt behov for kompetanseheving innen bransjen

FDV-dagene 2012

FDV-DAGENE er den største og viktigste arenaen for leverandører og produsenter med produkter og tjenester for de som forvalter, drifter og vedlikeholder bygg. Under messen presenteres det siste innen teknologi og utvikling for eiendomsbransjen.

FDV-dagene er en arena for fremtidige produkter og tjenester tilpasset morgendagens krav.

Også denne gangen arrangeres FDV-dagene parallelt med fagmessen VVS-dagene. Onsdag 17. – fredag 19. oktober vil disse to messene være treffpunktet for alle som er opptatt av miljø, inneklima, fornybar energi, hygiene, vannkvalitet, vann og avløp, eiendomsforvaltning og utemiljø.

 

Åpningstider FDV-dagene 2012

Onsdag 17. oktober kl. 1000 – 1800

Torsdag 18. oktober kl. 1000 – 2000

Fredag 19. oktober kl. 0900 – 1700

© 2017 ConsulentPartner - Webutvikling Austevoll Forlag AS